Varför blogga?

Annchristine i solsken_2

Många har varit på mig under det senaste decenniet och tyckt att jag skall starta en hemsida och börja blogga. Men jag har känt ett sådant stort motstånd mot det. Jag riktar ett varmt tack till ett före detta kommunalråd i Jokkmokks kommun som gjorde att jag bestämde mig för att ta mig igenom motståndet och börja utveckla en hemsida.

Intentionen med hemsidan är att den ska ge en rak och tydlig bild på vem jag är och vad som driver mig. Tanken just nu är att den kommer att bli ganska statisk och inte förändras så mycket. Istället är planen att då och då göra blogginlägg. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s