Stormen

Förtalsstormen

Sanningen kommer alltid fram även om det ibland kan ta ”otåligt” lång tid!

Förtalade

Det är en handfull personer som aktivt valt att ljuga och förtala mig, vänner, kollegor och några företag under det senaste decenniet. Vi som blivit förtalade VET att förtalet är grundlöst och påhittat från början till slut. Lögner och förtal får stå för dem som valt att förtala. Det ger en stor frihet att inte döma. Genom att välja att inte döma någon av dem som människor ger jag inte heller makten till dem att få mig att må dåligt, slås ned eller lida. Däremot fördömer jag givetvis deras handlanden och ageranden att ljuga och förtala.

Penseer - litet formatDet har inte heller varit ”en kamp mellan två läger” som de som valt att förtala har försökt göra det till. Tvärtom, har det varit en storm, ensidigt kreerad av dem. Däremot vet jag att det finns en stor majoritet av bygdens befolkning som också fördömer deras handlanden. Kanske har det varit oerhört frustrerande att vi som utsatts för förtalet och vuxenmobbningen inte reagerat ”på gammalt sätt” med anfall och påhopp tillbaka på dem. Vi har inte deltagit i någon paj- och smutskastning. Istället har vi valt att vila i trygg förvissning att sanningen kommer fram till slut.

Själv väljer jag att veta att även de är goda människor innerst inne, med mycket gott att bidra med. Sedan är det en förhoppning att vi en dag kan mötas, dra lärdomar och kanske till och med gemensamt dela med oss till andra som befinner sig i liknande situationer!

Länk till frågor och svar om förtalstormen >>