Vem är Annchristine Lundström?

Vilken fråga!

–Hur kan jag svara på det är min första tanke. Så funderar jag på om jag skulle kunna be andra som känner mig väl, att skriva någonting om mig. Men riktigt så lätt förstår jag att jag inte kommer undan. Nåja, jag gör ett försök.

Om vi kunde seJag vet att jag är en rak och ärlig person. Jag bryr mig verkligen om nära och kära. Sedan ett drygt decennium innefattar jag alla kända och okända i begreppet ”nära och kära”. Det blev en stor skillnad i möten med andra och hur jag gör mina val i vardagen, då jag valde att öppna och ta in alla människor.

Jag är numera orädd för vad andra skall tycka och tänka och vilar trygg i att när jag väljer att göra val som är i bästa intresset för nära och kära blir det alltid bra även för mig.

Jag vet i varje cell i min kropp att ingen är mer eller mindre värd. Jag har noll behov av att försöka bevisa mig vara det ena eller det andra, men jag bjuder gärna på det jag vet, till den som vill.

Annchristine Lundström